Hírek

2022.10.31.

Idősek napja

Idősek napja alkalmából műsorral és ajándékkal leptük meg a tiszaigari szépkorúakat.

Tovább
2022.10.14.

Őszi sütés-főzés!

Őszi hangulatot varázsoltunk a konyhába. Szorgos kis kezekkel sütőtököt sütöttünk és birsalma kompótot főztünk.

Tovább
2022.10.03.

Kirándulás!

Az állatok világnapja alkalmából ellátogattunk a MagOrganic Kft. -hez, ahol láthattunk őshonos magyar szürke szarvasmarhákat, rackajuhokat, lovakat. Köszönjük, hogy újabb élményekkel gazdagodhattunk. 

Tovább
2022.10.01.

A konyhában is otthonosan mozgunk

A konyhaművészet rejtelmeibe a gyümölcssalátán keresztül visz az út.  

Tovább
2022.09.26.

Gyümölcs-napot tartottunk!

  Piros alma, de kerek!  Kóstoljuk meg gyerekek!  Ugye édes, ugye jó?   Nekünk hozta Ősz-anyó! 

Tovább
2022.09.22.

A tiszaigari nagyszínpadon a hangunk messze szállt

A Tiszaigaron megtartott XV. Őszi Vigadalom alkalmából mi is készültünk egy kis műsorral. 👏A gyerekek nagyon ügyesek voltak, büszkék vagyunk rájuk!

Tovább
2022.09.01.

Tanévnyitó ünnepségünk 2022

A fecskék elrepültek, a gyerekek megérkeztek.

Tovább
2022.08.02.

Bibiána-sarok a Tisza Balneum Hotel****-ben

Ha a Tisza Balneum Hotel****-ben jártok, feltétlenül keressétek meg a meseszép Bibiána-sarkunkat!

Tovább
2023.09.20.

Takarítási világnap

Az iskola udvarának és környékének szépítése, megtisztítása.  Rajtunk is múlik!

Tovább
2023.09.19.

Őszi díszekben a Bibiána sarok!

Diákjaink újra munkához láttak és elkészítették a Tisza Balneum Hotel****-ban lévő Bibiána sarok dekorációs elemeit. Gyerkőceink szeretnek természetes anyagokat használni és mi is erősen támogatjuk ebben őket, hogy a természet adta javakat kihasználják és felhasználják olyan szinten, ami az a környezetünknek is hasznos. A természetközeliséget előtérbe helyezve felhasználtunk különböző magvakat, gyümölcsterméseket, tobozt, leveleket és újrahasznosított […]

Tovább
2023.09.18.

Kukoricafőzés konyha szakkörön!

Konyha szakkör keretein belül igyekszünk diákjainknak azokat az alap ismereteket átadni, amik egy étel elkészítéséhez szükségesek. Egészen a bevásárló lista megírásától, a kész étel tálalásáig. Minden tanuló szívesen, s nagy érdeklődéssel vesz részt ezen a foglalkozáson. Fontosnak tartjuk, hogy ezen lelkesedésüket megragadva olyan szintre emeljük a konyhai ismeretüket, hogy a későbbiekben önállóan és gond nélkül […]

Tovább
2023.09.18.

Táncos műsorunk a tiszaigari falunapon.

Második alkalommal is meghívást kaptunk Tiszaigar önkormányzatától, hogy a XVI. Őszi Vigadalom rendezvény műsorprogramját iskolánk is színesítse. Köszöntőt mondott Vandornyik Dominik, verssel készült Mellár Norbert és Biró Alex, majd az „Ősszel érik babám” c. néptáncos előadásunk volt megtekinthető. Nagyon élvezték a gyerekek idén is a felkészülést és nagy izgatottsággal várták a hétvégi fellépést. Csodás élménnyel […]

Tovább
2022.12.23.

Itt a Karácsony!

Napunkat a karacsonyi ünnep hangulata járta át, amit az ajándékozás tett igazán tökeletessé. Diákjaink nagy örömmel és meglepődéssel fedezték fel a karácsonyfa alatti ajándékokat, amit nagy izgatottsággal bontott ki mindenki.

Tovább
2022.12.22.

Karácsonyi móka

Karácsony alkalmával Tiszaigar óvodásai érkeztek hozzánk, akik csodás ünnepi műsorral és ajándékkal kedveskedtek nekünk. Napunkból a közös játék sem maradhatott el, amit mindenki nagyon élvezett. Köszönjük szépen a látogatásukat!

Tovább
2022.12.06.

Várjuk a Mikulást!

Kedd reggelén a Tiszaigari Óvodában nagy-nagy izgalommal vártuk az ovisokkal együtt a Mikulást. Énekeltünk, mondókáztunk és persze egész évben jó gyerekek voltunk, amiért jutalmul sok-sok csokit kaptunk. Köszönjük szépen a meghívást!

Tovább
2022.11.25.

Látványszínház

Szerda reggel a Szegedi Látványszinház interaktív előadásán voltunk a Tiszaigari Óvodában, ami a Tiszaigari Közös Önkormányzat szervezéseben zajlott.Az előadáson Pisti és Pötyi kutyus történetét ismerhettük meg, amit a gyerekek nagyon-nagyon élveztek.

Tovább
2022.11.23.

Hulladékgyűjtés 2022

Iskolánk hulladékgyűjtést szervezett, melynek a végére értünk. Tanulóink is kivették a részüket a nehéz munkából. Ezúton köszönjük minden közreműködőnek a segítséget! A gyűjtésből befolyt összeget iskolánk fejlesztésére fordítjuk.

Tovább
2022.11.03.

Halloween

Jelmezekbe öltöztünk, tököt faragtunk, sütöttünk, kézműveskedtünk, cukorkát és csokit kerestünk.

Tovább